Universal Studios Singapore Tickets BUY ONLINE

By

January 25, 2014USS35 Comments

Sukacita dimaklumkan, kami kini menawarkan Tiket Universal Studio Singapore (USS).

UNTUK PEMBELIAN, BOLEH TERUS KE FACEBOOK KAMI UNTUK PEMBELIAN ONLINE :

http://www.facebook.com/serumpuntours

KLIK DI ONLINE SHOP

DEWASA (ADULT) = RM 175.00

KANAK-KANAK (CHILD) = RM 135.00


DEWASA (ADULT) = RM 175.00

KANAK-KANAK (CHILD) = RM 135.00

TERMA DAN SYARAT:

* SEMUA HARGA DALAM RINGGIT MALAYSIA (RM)

* DEWASA (ADULT) : 13 TAHUN KE ATAS

* KANAK-KANAK (CHILD) : 4 – 12 TAHUN

* HARGA TERMASUK POSLAJU

* TEMPAHAN MESTILAH DIBUAT SEMINGGU SEBELUM TARIKH KE USS

Harga murah dan terbaik dari kami.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila email kepada saya di hazmin@hazmin.net .

Terima Kasih

35 Responses to “Universal Studios Singapore Tickets BUY ONLINE”
  1. Sharmila

    Ticket untuk 28th sept 2012 Ada? Ada postage fee ? I’m from kl.

  2. admin

    free delivery sahaja seluruh malaysia. kalau area kl, saya boleh COD saja :D

  3. shekin rahim

    ticket tuk 1st december 2012 ade x?? :) sy dr kL.. postage bpe??

  4. iced sin

    hi, can i check do u have express ticket??

  5. admin

    hi,
    Sorry we don’t have express pass. but you can easily buy it at tickets booth and also selected merchandise stores inside USS

  6. Johan

    Hi, im going to USS this 18th January.Do you provide transportation from JB to Singapore? Kindly reply me the best price for ticket and transportation :)

  7. syah

    hi..i nak pergi uss 9 dec ni..ada provide transport tak ke sana dari JB.

  8. admin

    hi, saya hanya menjual tiket masuk ke USS sahaja. untuk transport, boleh beli di tune hotel website atau ke kaunter di tune hotel

  9. azizan

    tlg check utk sy tiket uss pada 18 atau 19 atau 20/12/2012..untuk 4 dewasa dan 2 kanak2..

  10. salma

    salam…tiket ke uss pda 13 Jan 2013 utk 5 dewasa 1 kanak2. msh ade x? tq

  11. Mohammad Azhar

    whre can i collect the ticket?

  12. azrina

    salam

    blh saya tau, tuk masuk USS pd bulan 2 dh ade ker? harga brapa?

    terima kasih

  13. redsza

    salam.. tiket nie utk semue permainan dalam uss ke… termasuk transformer 5D???????

  14. redsza

    ticket nie same mcm fast lane ticket ke??? xyah beratur and terus masuk…

  15. admin

    ok saya dah reply melalui email. sila semak ok. tq

  16. Lis

    Kalo ntuk children 1thn 9 bln ada byrn masuk ke uss??

  17. admin

    untuk kanak2 2 tahun, percuma sahaja

  18. shida

    Nk tau,klu 7and 8.2.13. Ni….harge tiket brape eak….

  19. sasya

    Salam, kalau pergi 30 disember ni, itu tarikh peak season ke low season? Harga tiket utk express pass sekali berapa? Total semua. Terima Kasih

  20. Ina

    Hi, mcm mana nk purchase tiket USS utk 6 adults, 2 kids, and sorang anak OKU ? Saya nk pegi on 23 March 2013. Thanks.

  21. Ahammad Jaiz

    Salam, kalau saya pergi sabtu, 26 January 2013 ni, itu tarikh peak season ke atau low season ? Total untuk 5 orang dewasa semuanya berapa? Cara pembayaran COD atau ke Account penerima? Terima Kasih.

  22. hilmy

    salam..harga tiket ni berubah2 atau tetap?boleh terangkan x pakej yg ditawarkan untuk harga tiket rm175 nie? ni boleh main semue permainan ker?

    sy bercadang nak pergi uss hunjung bulan 1…

    thanks
    hilmy

  23. ben

    Tiket untuk 7 January ni, boleh purchase x?

  24. wani

    kalau area Putrajaya blh COD x? tq

  25. MEGAT IDRA IZWAN

    saya belum beli tiket utk msuk USS pada 2feb 2013,
    boleh saya tanya, kalau saya nak beli tiket dengan anda bagaimana caranya??
    di mana office atau rumah anda?
    kalau termasuk express pass semua sekali brp ringgit Malaysia?

  26. sweety ros

    Sya nk tnye tiket tuk 25hb jan 2013 sda lg x? Group 30 org leh discount x? Dewasa bape rm? Dn kanak2 bape rm? Reply plz urgently tqvm :-)

  27. ayamor

    Salam..
    Tket ke uss pd 23/2/2013 ade x?
    5 dewasa 3 kanak2 (5-8thn)..
    Kalo tket collect sndri ble x? Cost brape per head?

  28. mardziah arshad

    tiket utk 5 dewasa 3 knk2 pd 23/2/13 ada tak? klu kat kl nak collect kst mana?

  29. admin

    Salam semua,
    semua pertanyaan dah dijawab melalui email. sila semak email anda.
    Terima kasih

  30. elia

    kalau saya nak pegi uss august 2013 ni ade tak tiket..saya nak 2hari punye tiket..bole bg harge brape?

  31. jack

    Salam Encik

    Tiket untuk 28 June ni untuk 2 org dpt harga brapa? sy area kl

    Tq

  32. ari

    Salam.

    Saya nk 2 tiket ke USS on 27/6/13 termasuk arga express lane…

  33. hafiz wahab

    saya ingin ke uss pada DEC 2013,
    kalau saya nak beli tiket, COD di midvelly boleh??

    kalau termasuk express pass semua sekali brp ringgit Malaysia untuk 4 orang?

    tolong email detail di:
    Hafizwahab1993@yahoo.com

  34. Maggie Tan

    Planning to go USS in 24 Nov for 2 adult & 2 kids, how much & where to get the ticket.

  35. ainah

    nak Tanya… pasal tiket kalau kanak2 2tahun lebih dikira berapa?
    3 dewasa, 1 child, n 1 child 2 tahun lebi tu dikira brapa? plan nak p uss pada 7hb 12…

Leave a Reply